Pedicurebehandeling

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld meer dan 4 keer de wereld rond in je leven. Ze dragen die leuke, maar soms zo pijnlijke schoenen. Zorgen dat je de hele dag kunt shoppen, sporten en je kunt verplaatsen.  Toch zijn ze vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging en ontspanning.

Pedicurebehandeling (tot 40 minuten)

De Pedicure basisbehandeling bestaat uit het afnemen van een anamnese bij uw eerste bezoek en naar aanleiding hiervan wordt met u het behandelplan opgesteld. Wellicht zijn er meerdere behandelingen nodig gezien uw voetklachten. We starten de behandeling en de voeten worden gedesinfecteerd, nagels geknipt, nagelwallen gereinigd, eelt verwijderd, eventuele kloven behandeld, een likdoorn/eeltpit wordt verwijderd en/of een ingroeiende nagel behandeld en drukvrij gelegd. Uiteraard wordt er n.a.v. de anamnese bepaalt wat mogelijk is in het tijdsbestek. Vervolgens zal de voet mechanisch afgewerkt worden met een nattechniek pedicuremotor van Bentlon en het polijsten van de nagels voltooid worden. Daarna wordt de voet verzorgd met een voedende crème.

Hygiëne staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt volgende regels van De code opgesteld door de branchevereniging.

U kunt als extra optie kiezen voor het lakken van uw nagels. De behandeling wordt verlengd met 15 minuten en de extra kosten bedragen € 15,–

Ik verzoek u sowieso uw nagellak te verwijderen voor uw komst dit om een mooier eindresultaat te bereiken en tijd te besparen voor uw pedicurebehandeling. Gewenst is het meenemen van uw slippers.

Deelbehandeling pedicure (max 20 minuten)

Zoals gezegd wordt er bespreekbaar gemaakt wat er mogelijk is tijdens de behandeling; wellicht zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk.  Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen een likdoorn te laten behandelen. U kiest dan voor een voor een deelbehandeling zodat dit euvel verholpen wordt.