PRAKTIJK PER 11 MEI 2020 WEER OPEN!

Per 11 mei a.s. is de praktijk weer geopend. De contactberoepen mogen weer hun deuren openen en ik word daar blij van. Voorzichtigheid is geboden, dus hou de RIVM regels in acht. Kom niet als je verkouden bent, hoest, koorts etc. of als je in de afgelopen 2 weken in aanraking bent geweest met een Coronapatiënt. Hou 1.5. meter afstand. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en wederom na vertrek. Een mondkapje is beschikbaar. Kom op tijd! Ik hoop u graag weer te ontmoeten.

Diverse aanpassingen zoals de aanschaf van een luchtreiniger, desinfectans apparaat, meer tijd inruimen voor nog meer hygiëne in de praktijk moet ons veilig doen werken. Een Coronatoeslag wordt berekend van € 3 euro per behandeling i.v.m. hoge inkoopsprijzen.
Ik hoop u graag weer te ontmoeten. Groetjes Denise

SLUITING TOT 20 mei 2020

Als pedicure val je onder de contactberoepen en zijn wij tot 20 mei a.s. verplicht gesloten ivm het COVID-19 virus. Onze brancheorganisatie ProVoet heeft vorige week de protocollen ingediend bij de overheid om goedkeuring te verkrijgen. Laten we hopen dat we de deuren weer mogen openen. Uiteraard staat onze gezondheid voorop. MAAR, door de schaarste van onze beschermingsmiddelen, welke ook een pedicure standaard gebruikt (schort, mondkap, alcohol, desinfectie etc.), is de inkoopprijs enorm opgevoerd en nauwelijks verkrijgbaar. U begrijpt dat ik een nader te bepalen Coronatoeslag zal gaan doorvoeren. Blijf gezond! Ik hou u op de hoogte.

Tijdelijk sluiting/ Corona

Door de ontwikkelingen van het Coronavirus voel ik mij genoodzaakt mijn werk stil te leggen per 16 maart a.s. t/m 6 april 2020. Ik kan niet anders dan mijn gezin, mijzelf en mijn klanten in bescherming nemen door de deur op slot te draaien. Het advies van onze Brancheorganisatie PROVOET neem ik ook graag ter harte inzake dit besluit. Alhoewel dit als kleine ondernemer erg lastig is, acht ik onze gezondheid en dus het maatschappelijk belang nummer 1. Ik hoop u graag weer te mogen begroeten. Blijf gezond en zorg voor elkaar. Groetjes Denise

OPEN DAG 28-9-2019

Wilt u kennis maken met Pedicure Benoordenhout en the Energy Boutique? Op zaterdag 28 september a.s. organiseren wij een open dag van 15 tot 18 uur. Voelt u vrij om een kijkje te nemen bij ons!

VERHUIZING 1 juli 2019

Per 1 juli 2019 verhuis ik naar het Nirwana gebouw waar ik op de begane grond een praktijkruimte heb gehuurd in the Energy Boutique. Diverse zelfstandigen hebben zich gevestigd alhier denk aan een personal trainer, fysiotherapeuten, pilates instructeur, masseur, voedingscoach etc. Zin in en verheug me op de samenwerking op deze prachtige locatie!

NCM WILDE PEDIQUE

In februari jl. heb ik bij Dangremond de cursus NCM Wilde Pedique gevolgd. Zodat ik bij klanten een nagellcorrectie kan toepassen zodat de teennagel mooier voor de dag komt.

Het grote voordeel van NCM Wilde Pedique is dat men de schimmelbehandeling kan voortzetten met NCM Spray. Kortom 2 vliegen in 1 klap.

Mooie teennagels laten uw voeten stralen!

Update By: Denise van Ruiten
Date: juli 1, 2016

 

Mooie teennagels Pedicure Benoordenhout

Website bijna “in de lucht”

Update By: Denise van Ruiten
Date: juni 18, 2016

Nog even en ik kan de nieuwe website aan jullie presenteren!
Er wordt hard aangewerkt.