Accent=PMU

Samenwerkingen

Accent PMU: Permanente Make-up

Frida Werenstijn van Accent PMU is specialist op het gebied van Permanente Make-Up  (PMU) en zij heeft een eigen praktijk in Waspik en Weert. Daarnaast werkt zij ambulant in diverse salons als PMU specialist en geeft  zij wereldwijd trainingen aan derden.

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Met permanente make-up van Accent kan dit wel! Naast deze cosmetische behandelingen zoals wenkbrauwen, eye-liner en lipcontouren is Accent PMU ook gespecialiseerd in medische toepassingen waaronder het corrigeren en camoufleren van littekens, tepelhofpigmentatie na een borstreconstructie of het reconstrueren van een hazenlip.

Indien u door vakvrouw gepigmenteerd wenst te worden verwijs ik naar haar website. Website Accent-PMU. Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tel. 06-53816647.

Hairstrokes voor- en nabehandeling.

Hairstrokes voor- en nabehandeling.

Voetreflexologie

Wilt u kennismaken met voetreflexologie dan kan kan ik u Angelique Otterloo aanbevelen. Zij heeft al jaren een gerenommeerde schoonheidspraktijk in het Benoordenhout.  De 4 jarige studie Voetreflexologie heeft zij in 2016 afgerond. Bent u benieuwd naar wat zij allemaal te bieden heeft? Kijk dan op:http://www.beautyandbeads.net en www.voetreflexbenoordenhout.nl.

Angelique Otterloo