Wie ben ik?

Denise van Leeuwen.jpg

In 2015 ben ik, Denise van Ruiten, de opleiding Pedicure gestart bij Dangremond te Den Haag. In juli 2016 heb ik deze met succes voltooid en vervolgens een praktijk gestart in Benoordenhout, Den Haag.  Daarna heb ik als aanvulling nog diverse cursussen gevolgd bij Instituut Dangremond.

Het tekort aan pedicures merkte ik zelf doordat ik als ervaringsdeskundige op het gebied voetklachten, een pedicure zocht. Naast mijn ambitie om zelfstandige te worden naast mijn secretaresse baan, deed mij besluiten de pedicure opleiding te starten. Na 7 jaren een succesvolle praktijk te hebben gehad sluit mijn praktijk in Benoordenhout per 1 augustus 2023 en zal  vanaf medio september openen in Drunen, Noord-Brabant. Op de consumentenpagina van ProVoet kunt u middels uw postcode een andere pedicure vinden in Den Haag.

Toekomstige klanten in Drunen e.o. kunnen mij bellen, whatsapp/sms sturen voor het maken van een afspraak. Een email is uiteraard ook mogelijk.

Hartelijke groet, Denise

P.S. Indien u uw afspraak moet afzeggen, doet u dat dan minimaal 24 uur van te voren, zodat ik uw behandeling niet in rekening hoef te brengen.