Wie ben ik?

Denise van Leeuwen.jpg

In 2015 ben ik, Denise van Ruiten, de opleiding Pedicure gestart bij Dangremond te Den Haag. In juli 2016 heb ik deze met succes voltooid. Daarnaast heb ik de cursussen French Pedicure, nagelreconstructie van NCM Wilde Pedique en de driedaagse cursus voet- en onderbeen massage gevolgd bij Instituut Dangremond.

Naast mijn vaste baan als part-time secretaresse in het familiebedrijf ben ik in 2015 uit interesse deze opleiding gestart. Als ervaringsdeskundige op het gebied van voetklachten, besloot ik deze opleiding te volgen en zo mijn ambitie om als zelfstandige een pedicurepraktijk te starten, waar te maken. Dit is sinds juli 2016 een feit. Mijn praktijk is 16-20 uur per week op diverse dagdelen geopend zodat ik vraag en aanbod kan aansluiten.

U kunt telefonisch een afspraak met mij maken (06-24570889). Indien ik niet in de gelegenheid ben u te woord te staan; laat u een bericht achter en dan bel ik terug. Uiteraard kunt u mij ook een Whatsapp bericht, SMS of een email sturen.

Indien u uw afspraak moet afzeggen, doet u dat dan minimaal 24 uur van te voren zodat ik uw behandeling niet in rekening  hoef te brengen.